Opšti uslovi poslovanja

Podaci o preduzeću:

IME: Vidra doo Banja Luka

ADRESA: Prijedorski put bb

E-MAIL: info@vidra.ba

TELEFON: +387/051 212-099

PIB: 400824410006

JIB: 4400824410006

Ugradnja i montaža dijelova:

Prije bilo kakvih radnji montaže/podešavanja/ugradnje artikala provjerite adekvatnost robe.

Dijelove kupljene putem našeg sajta ili fizički, mora da ugradi/montira ovlašćeno lice (serviser/majstor) koja ima registrovanu dijelatnost za ugradnju/montažu isporučene vrste dijelova. U slučaju reklamacije već ugrađnog dijela, morate priložiti dokaz o stručnoj ugradnji i opis greške (kvara) ovijeren od strane ovlašćene osobe servisa koji je vršio ugradnju.

Povrat i zamjena kupljene robe:

Povrat i zamjena robe se vrši u roku od 7 dana, od dana izdavanja fiskalnog računa, te u neoštećenom i originalnom pakovanju.

Komunikacija:

Obavještenja o mijesečnim akcijama i komercijalne elektronske poruke moraju biti jasno i nedvosmisleno označene kao reklamne poruke. Pošiljalac mora da bude jasno naveden. Ako korisnik ne želi da prima reklamne poruke i obaveštenja o mijesečnim akcijama, prodavac će to bezuslovno uzeti u obzir.

Rok isporuke i dostava:

Rok isporuke je maksimalno 48 sati, kada šaljemo brzom poštom. Kod dostave u lokalu reagujemo odmah po primljenoj i potvrđenoj narudžbi. U slučaju da proizvod trenutno nemamo na stanju, redovan rok isporuke je do sedam dana, a vanredni rok ne može biti duži od 30 dana od dana naručivanja. Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle narudžbine.

U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama duže od 30 dana, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem.

Isključenje od odgovornosti:

Prodavac će uložiti maksimalne napore da postavi ispravne i ažurne podatke na svoju internet stranu. Međutim, karakteristike proizvoda, zalihe i cijene su podložne promjenama, tako da ukoliko prodavac ne uspije da pravovremeno ispravi podatke na internet stranici, u tom slučaju prodavac će obavjestiti kupca o izmjenama i omogućiti mu da otkaže poružbinu ili zamijeni naručeni artikal. Sve fotografije proizvoda su originalne i ne predstavljaju svojstva proizvoda.